Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 februari 2021, 17:58

Wandelaar gewond bij valpartij in bosgebied Ugchelen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

UGCHELEN – In het bosgebied langs de Otterloseweg ter hoogte van Ugchelen, is een man door nog onbekende reden gevallen. De man liep samen met zijn vrouw.

 

De politie en ambulancedienst rukten met spoed uit. Omdat de ambulance het bosgebied niet in kon, mede dankzij de sneeuw, werd er een terreinwagen van de Koninklijke marechaussee opgeroepen. Het ambulancepersoneel werd halverwege het bosgebied door de Koninklijke marechaussee opgepikt.

 

Het slachtoffer werd vervolgens in de terreinwagen gezet waarna hij in de ambulance verder werd onderzocht en behandeld. Voor zover bekend is de man naar het ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek.

 

Het was voor de hulpdiensten lastig om de exacte locatie te vinden omdat deze niet duidelijk was. De hulpdiensten vragen dan ook om duidelijk aan te geven waar je bent of iets van een herkenningspunt aan te geven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.