Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 februari 2021, 17:56

Forse rookontwikkeling bij flatbrand aan de Fauststraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – In een trappenhuis van een flat aan de Fauststraat in Apeldoorn heeft zaterdagmiddag een stapel afval in brand gestaan. Hierbij kwam veel rook vrij.

 

De brandweer kreeg volgens 112 Alarmeringen Apeldoorn iets voor 15.00 uur een melding binnen van de brand en rukte direct met veel materieel uit. Bij aankomst kwam er al zwarte rook uit het trappenhuis. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor erger is voorkomen.

 

De brandweer heeft voor de zekerheid een deur van een naast gelegen appartement geforceerd, om te kijken of daar geen rook hing.

 

Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond. De politie gaat uit van brandstichting. Het trappenhuis heeft door de brand forse schade opgelopen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.