Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 maart 2021, 17:44

Jongen op scooter aangereden door Jumbo bezorgbus

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Op de kruising Kanaal Zuid met de Landdrostlaan in Apeldoorn is woensdagmiddag een jongen op een scooter aangereden door een Jumbo bezorgbus. De jongen raakte hierbij lichtgewond.

 

Het ongeval gebeurde even na 16.00 uur nadat de bestuurder van de Jumbo bus de scooterrijder over het hoofd zag. De jongen kwam bij de botsing hard ten val met zijn scooter en raakte onder ander gewond aan zijn gezicht. Hiervoor is hij ter plaatse onderzocht en behandeld maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

 

De politie heeft een verklaring opgenomen en geholpen met het invullen van de schadeformulieren. De bezorger mocht zijn weg vervolgen. De scooter werd door de koninklijke marechaussee bij de jongen thuis gebracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.