Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 maart 2021, 17:53

Auto in de vangrail na aanrijding op de N345 in Voorst

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

VOORST – Op de N345 bij Voorst heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Niemand raakte gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur ter hoogte van het viaduct bij de Enkweg. Hulpdiensten, waaronder een ambulance kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuursters onderzocht, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt.

 

Volgens de politie gaat het om een kop-staart botsing, waarna een van de voertuigen tegen de vangrail is gebotst. Beide voertuigen hebben forse schade opgelopen en moest door een berger worden afgesleept. Vanwege het ongeval werd het verkeer om en om langs het ongeval heen geleidt. Dit zorgde voor korte files aan beide zijden.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen.

112 Voorst

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Voorst lees je in onze categorie 112 Nieuws Voorst. Alle 112 alarmeringen uit Voorst kan je live volgen via 112 meldingen Voorst.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.