Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 maart 2021, 6:33

Vernieling en brandstichting Ayf Kebap aan de Adelaarslaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Bij een Ayf Kebap winkel aan de Adelaarslaan in Apeldoorn, is afgelopen nacht een vernieling gepleegd waarbij ook geprobeerd is een brandende vloeistof naar binnen te gooien.

De melding kwam rond 05.20 uur binnen bij de meldkamer, omdat de melder een zwarte veeg op de ruit zag zitten en het binnen leek dat het pand vol rook stond, werd ook de brandweer met spoed naar het incident gestuurd. Bij aankomst van de brandweer bleek er geen sprake meer te zijn van brand. De opgetrommelde brandweerlieden konden dus onverrichte zaken retour.

 

De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse en reed in de wijk, op zoek naar verdachte personen. Agenten waren ondertussen met een onderzoek gestart en maakte foto’s als bewijsmateriaal.

 

De ruit, was met een stoeptegel vernield, en raakte zwaar beschadigd. Het lijkt erop, dat het gaat om een gerichte aanslag. De winkel, die vanaf 11 maart geopend was op het Adelaarsplein, heeft dus al zijn eerste tegenslag te pakken. De politie heeft de zaak in onderzoek. En hoopt dat getuigen zich melden. De eigenaar van de winkel is inmiddels in kennis gesteld door de politie.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.