Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 maart 2021, 15:05

Fietser gewond na aanrijding door voorrangsfout in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Op de kruising Laan van Zuidbroek met de Oesterzwam in Apeldoorn, heeft donderdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto. Hierbij raakte de fietser gewond aan zijn hoofd.

 

Het ongeval vond rond 08.00 uur plaats. Omstanders schoten direct te hulp in afwachting van de gealarmeerde hulpdiensten. Deze waren snel ter plaatse en namen de zorg over. De fietser bleek bij de botsing een hoofdwond te hebben opgelopen en moest hiervoor in de ambulance worden behandeld en onderzocht.

 

Volgens een politieagent ter plaatse, nam de fietser voorrang terwijl hij deze juist moest verlenen aan de automobilist. Hierna stond er dus een botsing waarbij de fietser zelf gewond raakte.

De politie heeft een verklaring opgenomen van beide betrokkenen. De gewonde fietser hoefde na behandeling in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

 

Zowel de fiets als auto, liepen wat schade op bij de aanrijding.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.