Logo 112Apeldoorn

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 25 maart 2021, 15:13

Bewoners Gentiaanstraat geen water door leidingbreuk

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Zo’n 200 bewoners van de Gentiaanstraat, Hoornbloem en de Ereprijs in Apeldoorn hadden donderdagochtend geen water. Dit als gevolg van een gesprongen waterleiding.

 

De leidingbreuk werd tegen 07.00 uur ontdekt, aldus een bewoner. Volgens de bewoner stond de kruising Ereprijs met de Gentiaanstraat helemaal blank. Op dit moment is de modder bende en een groot gat daarvan een stille getuige. De bewoners van een groot deel van de wijk, hebben momenteel geen tot weinig waterdruk. Volgens de bewoner, kunnen zij niet douchen of koffie zetten.

 

Vitens is momenteel bezig met herstelwerkzaamheden en denkt tot in ieder geval het middag uur bezig te zijn hier mee. Waardoor de leiding is gesprongen is niet bekend.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.