Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 maart 2021, 16:01

Fietsendief in de kraag gevat bij winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – De politie heeft vrijdagmiddag een man aangehouden die op heterdaad werd betrapt op het stelen van een fiets.

 

Het voorval vond rond 14.15 uur plaats bij de Dekamarkt in het winkelcentrum De Eglantier in de Apeldoornse wijk de Maten. De politie kwam met meerdere wagens met spoed ter plaatse en wist de man aan te houden. Hij wordt verdacht van fietsendiefstal en is overgebracht naar het politiebureau.

 

In Apeldoorn worden de laatste weken veel fietsen gestolen. De politie heeft de zaken in onderzoek. Een officier van dienst ter plaatse laat weten dat voorlichting eventueel meer kan vertellen.

Agenten ter plaatse hebben getuigen gesproken en verklaringen opgenomen. Ook is de diefstal vast gelegd op een camera van een supermarkt.

 

Het voorval trok aardig wat bekijks van het winkelend publiek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.