Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 maart 2021, 17:31

Tientallen boetes uitgedeeld bij verkeerscontroles in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Bij verkeerscontroles in Apeldoorn zijn vandaag tientallen boetes uitgedeeld. De controles vonden plaats op de Deventerstraat tussen Apeldoorn en Teuge en op de Anklaarseweg in Apeldoorn.

 

De eerste controle vond plaats in de ochtend op de Deventerstraat tussen Apeldoorn en Teuge. Zo’n 100 voertuigen werden hier gecontroleerd. De politie deelde hier meerdere bekeuringen uit voor het niet handsfree bellen en voor voertuigen waarvan niet meer werd voldaan aan de technische eisen. Ook kregen meerdere bestuurders een waarschuwing.

 

De controle werd in de middag hervat op een andere plek. Ditmaal aan de Anklaarseweg in Apeldoorn. Hier kregen ook meerdere bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van de auto gordel, niet handsfree bellen en ook hier deden sommige voertuigen niet meer aan de eisen. Ook kreeg een bestuurder van een motor/scooter een bekeuring voor het niet goed dragen van de kinband van de helm.

 

Al met al lijkt de politie terug op een geslaagde dag.

 

Hier onder de resultaten op een rijtje:

5x Proces-verbaal bellen achter het stuur
5x Niet dragen van gordel
1x Niet goed dragen kinband/helm
1x Negeren verkeersregels/tekens
12x Niet voldoen aan de technische eisen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.