Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 april 2021, 4:18

Brandweer druk met afval brandjes aan De Bovenkuier in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – De brandweer en politie hebben in de nacht van zaterdag op zondag 4 apeil hun handen vol gehad aan afvalbranden aan De Bovenkuier in Apeldoorn.

 

De eerste melding kwam volgen 112 Meldingen Apeldoorn rond 23.00 uur binnen bij de meldkamer nadat voorbijgangers de brandweer hadden gebeld. Rond 22.00 uur bleken er al groepen mensen rondom een aangestoken vuurton te staan. Dit vuur bleef echter niet in de ton maar ook werd er afval naast de vuurton in brand gestoken.

 

De brandweer en politie kwamen ter plaatse. De brandweer doofde het vuurtje en dacht daarmee dat de kous af was. Dit bleek echter niet het geval. Zo’n kleine 40 minuten later werd de brandweer opnieuw gealarmeerd. Ook ditmaal stond er een stukje berm in brand en wat afval.

 

Rond 01.00 uur kon de brandweer weer uitrukken naar De Bovenkuier. Opnieuw was er afval in brand gestoken. De brandweer heeft de boel goed nat gemaakt om niet nog een keer terug te hoeven.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.