Logo 112Apeldoorn

Redactie evenement 0 reactie(s) zo 04 april 2021, 16:10

Ouders organiseren paas evenement voor kinderen in de wijk Woudhuis in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Op een speelveldje aan de Gaasterland in de wijk Woudhuis in Apeldoorn hebben zo’n 30 kinderen zich op eerste paasdag niet hoeven te vervelen. Er werden namelijk door de ouders allerlei spelletjes en activiteiten georganiseerd.

 

Er werden spelletjes gespeeld waaronder zaklopen, eieren loop en blik gooien. Ook konden kinderen eieren schilderen. Maar ook werden er uiteraard paaseieren verstopt door de ouders en konden de kinderen deze gaan zoeken.

 

Het evenement startte om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De kinderen krijgen een patatje met een snack erbij. Twee van de ouders hebben zich als een paashaas verkleed. De doelstelling van de ouders is om de kinderen, ondanks alle coronabeperkingen toch een leuke dag te laten hebben.

 

Als het 16.00 uur is krijgen de kinderen een verrassing en dat zal bestaan uit een chocolade paashaas met paaseitjes.

 

Tot nu toe wordt er gekeken naar een geslaagde en leuke dag!

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.