Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 april 2021, 16:20

Veel agenten paraat in het centrum van Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – In Apeldoorn geldt vandaag een noodbevel. Dit naar aanleiding van de aangekondigde demonstraties die er vandaag zouden zijn. Echter werd gisteravond door een van de groepen gemeld via sociale media dat zij niet naar Apeldoorn zouden komen.

 

Desondanks stonden er vandaag veel agenten paraat in Apeldoorn. Vooral rondom het stationsplein stonden meerdere politiewagens, agenten en bikers. Op het stationsplein was het erg rustig. Agenten controleerden her en der wat personen. Maar deze mochten na de controle hun weg weer vervolgen.

 

Op het stationsplein werden verschillende mensen preventief gefouilleerd of aangehouden omdat ze tijdens de controle een agent beledigden. Een man werd geboeid in een politiebusje afgevoerd naar het politiebureau. De inzet van de politie trok wat bekijks van voorbijgangers.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.