Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 april 2021, 16:26

Voorbijgangers treffen gewonde scooterrijder aan in Beemte-Broekland

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

BEEMTE-BROEKLAND – Voorbijgangers troffen dinsdagmiddag een gewonde scooterrijder aan op de Waterweg in Beemte-Broekland en belde direct 112. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen.

 

Rond 15.15 uur troffen de voorbijgangers de gewonde scooterrijder aan. Het slachtoffer zou vermoedelijk tijdens het rijden niet lekker zijn geworden waardoor hij ten val kwam. Bij aankomst van de ambulances bleek het letsel gelukkig allemaal mee te vallen en kon de gealarmeerde traumahelikopter retour.

 

De gewonde scooterrijder is door het ambulancepersoneel afgevoerd naar het ziekenhuis voor controle. De scooter is tijdelijk bij een woning gestald. De Waterweg was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.