Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 april 2021, 19:18

Man gaat er vandoor op motorfiets na ruzie in woning aan de Gentiaanstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – De politie kreeg woensdagavond rond 21.15 uur een melding van een ruzie in een woning aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn. Meerdere politiewagens kwamen ter plaatse maar bij aankomst bleek één van de partijen er al vandoor te zijn.

 

De politie zocht even later in de omgeving van winkelcentrum De Eglantier, meerdere politiewagens reden rond in de omgeving en zochten naar de man. Deze reed rond op een motorfiets.

Niet veel later hield de politie ook de vermoedelijk gezochte man staande op zijn motorfiets. Omdat de man onder invloed zou zijn werd hij meegenomen naar het politiebureau. Hier werd een adem analyse van de man afgenomen.

 

Volgens politiewoordvoerder Job Heijnen gaat het om een 44 jarige man uit Apeldoorn. De politie heeft de ruzie in onderzoek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.