Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 april 2021, 1:53

Automobilist in Apeldoorn ontdekt bermbrand en belt 112

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – De Apeldoornse brandweerlieden zijn in de nacht van woensdag op donderdag gealarmeerd voor een bermbrand. De brand werd rond 00.50 uur gemeld bij de meldkamer nadat een toevallig voorbij rijdende automobilist de brand ontdekte. Hij belde direct 112 waarna de brandweer snel ter plaatse was. Bij aankomst troffen de brandweerlieden een stukje brandend berm aan langs het spoorlijn ter hoogte van de Johannes Bosboomstraat, van zo’n 3 bij 2 meter ongeveer.

 

Met een straal hogedruk hadden de brandweerlieden het vuur snel gedoofd en onder controle. Hierdoor is uitbereiding voorkomen. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Na een korte inzet van zo’n 15 minuten kon de brandweer weer retour richting de kazerne.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.