Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 mei 2021, 17:09

Autoambulance brandt volledig uit op de Arnhemseweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Op de Arnhemseweg in Apeldoorn heeft donderdagmiddag een zogenaamde autoambulance in brand gestaan. De bestuurder wist op tijd zichzelf in veiligheid te brengen en van de vlammenzee te ontkomen.

 

Rond 12.30 uur merkte de bestuurder op dat er een lampje ging branden van zijn wagen en zag dat er niet veel later rook onder de motorkap vandaan kwam. De man zetten zijn autoambulance half op een parkeerplaats waarna deze volledig in brand stond. De opgeroepen brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer had het vuur snel onder controle en geblust maar kon niet voorkomen dat de cabine van de autoambulance volledig uitbrandde.

 

De politie sloot vanwege de inzet van de brandweer de Arnhemseweg deels af, het verkeer dat richting het centrum wilde werd langs het incident geleidt door de politie.

De zwaar beschadigde autoambulance moest door een berger worden afgesleept.

 

De oorzaak van de brand is een technisch mankement.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.