Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 mei 2021, 17:18

Man hardhandig van zijn horloge beroofd op de Hoofdstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Op de Hoofdstraat in Apeldoorn heeft maandagmiddag een beroving plaatsgevonden. Hierbij raakte een man lichtgewond. Het incident gebeurde op de Hoofdstraat in het centrum van Apeldoorn, ter hoogte van de winkel Open32.

 

Een man werd hardhandig van zijn horloge beroofd door een andere man. Omstanders zagen dit gebeuren, belden direct de politie en volgden de man. Op het Marktplein kon de politie de man aanhouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Apeldoorn en zal daar worden verhoord.

 

Het slachtoffer had na de beroving last van zijn pols waarna hij voor de zekerheid door de politie naar het ziekenhuis is gebracht. Voor de zekerheid zullen er foto’s worden gemaakt om zeker te zijn dat de man niks gebroken heeft.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.