Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 mei 2021, 20:51

Veel schade na aanrijding op Kanaal Zuid bij Lieren

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

LIEREN – Op het Kanaal Zuid heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen, niemand raakte hierbij gewond. Het ongeval gebeurde even voor 14.00 uur op de kruising Kanaal Zuid met de Achterste Kerkweg. De blauwe auto met daarin een ouder echtpaar reed over het Kanaal Zuid richting Eerbeek. Een bedrijfsbus kwam vanaf de Hanekerweg en wilde oversteken naar de Achterste Kerkweg maar de bestuurder zag de blauwe auto over het hoofd.

 

Door de harde klap belandde de blauwe auto in de greppel. In verband met de ernst van de 112 melding werd ook de brandweer aangestuurd, deze hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Het ouder echtpaar is door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn flink beschadigd. Het is niet de eerste keer dat het fout gaat op deze kruising.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.