Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 juni 2021, 16:09

Scootmobielrijdster aangereden door bestelbus van hondenuitlaatservice

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag uitgerukt voor ongeval op de rotonde van de Laan van Osseveld met de Veenhuizerweg in Apeldoorn.

 

Op de rotonde ter hoogte van winkelcentrum de Linie is woensdagmiddag even voor 12.30 uur een vrouw op een scootmobiel aangereden door een busje van een hondenuitlaatservice.

De vrouw reed met haar scootmobiel over het fietspad in de richting van de Deventerstraat toen zij over het hoofd werd gezien door een busje die de rotonde af wilde rijden richting het winkelcentrum met een botsing tot gevolg.

 

De vrouw kwam met haar scootmobiel hard ten val. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden direct 112 waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen.

De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en overgebracht naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn voor verdere behandeling en onderzoek.

 

De Veenhuizerweg was tijdens het ongeval enige tijd afgesloten voor verkeer, hierdoor liep het verkeer vast rondom de rotonde en het winkelcentrum.

 

In de bestelbus van de hondenuitlaatservice zat nog één hond. Vanwege de hoge temperaturen waren de deuren van de bus open gezet zodat het dier het niet te warm krijgt.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.