Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 juni 2021, 22:48

Honderden auto’s bijeen voor carmeeting in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Honderden automobilisten zijn vrijdagavond bijeengekomen voor een carmeeting op de parkeerplaats bij Omnisport aan de Voorwaarts in Apeldoorn. De politie is ter plaatse om de aanwezigen in de gaten te houden, maar heeft (nog) geen bekeuringen uitgedeeld.

 

Bij een carmeeting komen liefhebbers van getunede (sportieve, opvallende) auto’s bij elkaar om andermans voertuig te bewonderen. Het is niet de bedoeling elkaar uit te dagen voor een wedstrijdje hardrijden.

 

De groepsgrootte is echter een overtreding van de nog geldende coronamaatregelen. Vrijdagavond is het nog zo dat je met maximaal twee personen in groepsverband buiten mag zijn; vanaf zaterdag wordt dat verhoogd naar vier personen.

 

Er rijden agenten rondjes over het terrein van de parkeerplaats, om de aanwezigen in de gaten te houden. Daarnaast is de toegang tot het terrein afgesloten, zodat nieuwe deelnemers aan de carmeeting er niet bij kunnen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.