Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 juni 2021, 22:42

Brandweer redt eenden uit riool aan de Nobelstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – De Apeldoornse brandweerlieden moesten zaterdagavond uitrukken voor een dier in de problemen aan de Nobelstraat in Apeldoorn.

 

Alerte burgers hoorde toen zij door de straat liepen geluid komen vanuit een put in de straat. Toen het bleek dat er vier eenden in de riolering vast zaten werd de hulp van de brandweer ingeschakeld.

Omstanders hadden voor de komst van de brandweer al twee eenden uit de put kunnen redden, maar de andere twee kwamen ze niet bij.

 

De brandweer kwam met een voertuig ter plaatse, waarna bleek dat zij een schepnet nodig hadden, een hoogwerker heeft vanaf de kazerne een schepnet naar het incident gebracht waarna ook de laatste twee eendjes door de brandweer konden worden bevrijd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.