Logo 112Apeldoorn

Redactie lokaal 0 reactie(s) zo 06 juni 2021, 16:50

Bewoners Apeldoorn Zuid kleuren buurt oranje in aanloop naar EK

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Dat het EK bijna van start gaat is wel overal te merken, supermarkten met oranje reclames, mensen met Oranje kleren, sociale media die vol stroomt met berichten over het Nederlands elftal en het EK die volgende week vrijdag van start gaat. Iedereen heeft het er over.

 

Bewoners van de Fazantweg en de Korhoenweg in Apeldoorn Zuid, zijn er ook klaar voor. De bewoners hebben de straten versierd met zo’n 1300 vlaggetjes in totaal. Ook zijn de lantaarnpalen versierd en hangen er grotere vlaggen boven de weg. Ook enkele woningen en tuinen zijn helemaal oranje versierd.

 

De sfeer zit er in ieder geval goed in. Het oranje gevoel leeft in de straat en de buurt hoopt er vooral een feestje van de te kunnen maken mocht Nederland winnen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.