Logo 112Apeldoorn

Redactie lokaal 0 reactie(s) ma 14 juni 2021, 4:22

Groot feest in Apeldoornse wijk de Maten na winst Oranje

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Honderden Oranje-fans hebben zich in Apeldoorn verzameld bij een rotonde in Apeldoornse wijk de Maten om feest te vieren.

Het Nederlands elftal versloeg zondagavond Oekraïne met 3-2. De fans kwamen kort na die zege naar de zogenoemde Oranje-rotonde. Er worden fakkels en vuurwerk afgestoken en er rijden auto’s met teksten over Oranje.

 

Na overwinningen van Oranje verandert de rotonde traditioneel in een ‘feestrotonde’ waar voertuigen rondjes rijden en mensen feest vieren. De politie en handhavers zijn zondagavond aanwezig. Volgens een videocorrespondent zijn er al zo’n 400 supporters.

 

Rond 00.30 uur waren de meeste feestvierders vertrokken, de politie ontruimde vervolgens de rotonde waar nog zo’n 150 mensen waren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.