Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 juni 2021, 18:36

Bewoner Willemsbos in Ugchelen gewond na aanspreken scooterrijder op fietspad

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

UGCHELEN – In het Willemsbos in Ugchelen is vanmiddag een man gewond geraakt bij een vechtpartij. Dit is gebeurd nadat het slachtoffer een scooterrijder had aangesproken op het feit dat deze niet op het fietspad mocht rijden. De politie onderzoekt de zaak en heeft alle betrokkenen inmiddels in beeld. Arrestaties zijn er vooralsnog niet verricht.

 

Het incident gebeurde aan het begin van de middag op een fietspad in de buurt van een landgoed. Het ging mis toen de eigenaar van dat landgoed een opmerking maakte naar een scooterrijder. De man reed op een scooter over het fietspad, iets wat daar niet mag.

 

Vervolgens ontstond er een vechtpartij, waarbij de bewoner van één van de huizen gewond is geraakt. De scooterrijder ging er daarna vandoor. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De politie bevestigt dat het conflict heeft plaatsgevonden en laat weten dat er nog niemand is aangehouden. ,,Alle betrokkenen zijn inmiddels in beeld en we gaan nu kijken naar wat er precies is gebeurd en wat dat voor vervolg gaat krijgen”, zegt politiewoordvoerder Sven Strijbosch.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.