Logo 112Apeldoorn

Redactie lokaal 0 reactie(s) do 17 juni 2021, 19:31

Burgemeester Ton Heerts vraagt Apeldoornse Oranjefans zo veel mogelijk thuis te blijven

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Burgemeester Ton Heerts doet voor de komende EK voetbalwedstrijden een beroep op de medewerking van alle Apeldoornse Oranjefans en vraagt hen zo veel mogelijk thuis te blijven. “Zolang niet iedereen gevaccineerd is, is de kans groot dat feestjes zoals dat van afgelopen zondag op de rotonde in de Maten, leiden tot nieuwe uitbraken van corona. Ik ga ervan uit dat niemand dat wil.”

Rotonde afgezet
Naast kans op besmettingen, leidde de bijeenkomst op de rotonde afgelopen zondag door rondrijdende auto’s en het afsteken van vuurwerk ook tot mogelijk onveilige situaties. Om herhaling te voorkomen, wordt na de komende wedstrijden van het Nederlands elftal de rotonde in de Maten afgezet en wordt het verkeer omgeleid.

 

“Hulp van alle Apeldoorners nodig”
Zoals bekend, worden de komende tijd verschillende coronamaatregelen versoepeld. De burgemeester ziet dat het voor veel mensen mede daardoor steeds moeilijker wordt om zich nu nog wel aan de maatregelen te houden. “Natuurlijk begrijp ik dat, maar we lopen zo wel de kans dat het alleen maar langer duurt. Het blijft belangrijk dat we dit stap voor stap doen. Daarom vraag ik echt om de hulp van alle Apeldoorners hierbij. Dus: geniet van het voetbal, vier de successen, maar doe dat in kleine kring. Ook uit respect voor iedereen in de zorg en bij de GGD.”

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.