Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 juni 2021, 3:38

Hulpdiensten rukken groots uit naar gewonde scooterrijder in Loenen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

LOENEN – Op het fietspad langs de N876 (Beekbergerweg) tussen Loenen en Beekbergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een scooterrijder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Het ongeval gebeurde iets na middernacht.

 

Hulpdiensten werden groots gealarmeerd omdat er sprake leek van een ernstig ongeval. Twee ambulances, politiewagens en een traumahelikopter uit Groningen werden door de 112 meldkamer richting de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het allemaal wel mee te vallen. De gealarmeerde traumahelikopter kon rechtsomkeert maken en terug richting zijn standplaats, het zelfde voor de tweede ambulance, ook deze bleek niet meer nodig.

 

De politie sloot vanwege het ongeval een deel van de weg af vanwege de hulpverlening.

 

Het ongeval gebeurde op het fietspad van Loenen in de richting van Beekbergen. De scooterrijder is door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna werd besloten deze mee te nemen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

 

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De scooter wordt tijdelijk gestald en wordt op een later tijdstip opgehaald.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.