Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 juni 2021, 3:26

Bewoners van de Hazenleger in Apeldoorn schrikken wakker van knal

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Bewoners van de Hazenleger in Apeldoorn schrokken wakker van een knal, toen zij gingen kijken zagen zij een geparkeerde auto in brand staan waarna zij direct 112 belde.

 

Rond 02.15 uur werd de brand ontdekt. Politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van de auto in brand en waren er vlammen zichtbaar. De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen waardoor erger is voorkomen.

 

Terwijl de brandweermannen druk bezig waren met het bestrijden van de brand, namen agenten van getuigen en bewoners een verklaring op.

 

De brandweer moest om de rook uit de auto te laten verdwijnen, drie ruiten in slaan. Ondanks het snelle optreden van de brandweer, moet de auto hoogstwaarschijnlijk als verloren worden beschouwd. De auto heeft namelijk aan de voorzijde flinke brandschade maar ook in de auto is flinke rookschade ontstaan.

 

De politie gaat er vanuit dat de brand is aangestoken. Morgen komen forensisch rechercheurs om sporenonderzoek te doen. Het is de twee nacht op rij dat er in Apeldoorn een auto in vlammen op gaat. In de nacht van zaterdag op zondag ging er ook al een auto in vlammen op aan de Aristotelesstraat. Ook hier zou er sprake van brandstichting zijn geweest.

 

Volgens aanwezige agenten bij de brand van afgeslopen nacht, staan beide branden los van elkaar. De auto zou nadat het onderzoek is afgerond worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.