Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 juni 2021, 17:26

Fietser gewond bij aanrijding op oversteekplaats in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

APELDOORN – Op de kruising Wapenrustlaan met de Auroralaan in Apeldoorn is maandagochtend een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde omstreeks 08.00 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen en het slachtoffer. De fietser kwam bij de botsing hard ten val en raakte gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht en behandeld waarna deze ter controle is overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

De fiets en auto liepen lichte schade op bij de aanrijding.

 

De aanrijding vond plaats op de oversteekplaats, fietsers hebben daar geen voorrang.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk maar vermoedelijk gaat het om een inschattingsfout. Op het moment van de aanrijding was het enorm druk op de Wapenrustlaan, de aanrijding hielp dan ook niet mee met de drukte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.