Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 juli 2021, 16:26

Fietser naar ziekenhuis na aanrijding op de Lange Amerikaweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – Woensdagochtend 7 juli heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Lange Amerikaweg in Apeldoorn. Hierbij raakte een fietser gewond en werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de Lange Amerikaweg ter hoogte van de Shell pomp en de MC Donalds. De hulpdiensten kwamen na de 112 melding met spoed ter plaatse en ontfermden zich over het slachtoffer. Het slachtoffer, is ter plaatse onderzocht en behandeld waarna deze met onbekende verwondingen werd overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn.

 

De schade aan de auto is behoorlijk, vooral aan de voorruit is de schade goed zichtbaar. De politie heeft van de bestuurder van de auto een verklaring afgenomen. De auto is door een berger afgesleept.

 

De Lange Amerikaweg was gedurende de hulpverlening enige tijd afgesloten tussen de Kayersdijk en de Curacao.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.