Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 17 juli 2021, 21:32

Onbekenden richten vernielingen aan in het Matenpark

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – Onbekenden hebben in de afgelopen 24 uur zich flink thuis gehouden in het Matenpark in Apeldoorn. Parkbezoekers en omwonenden zijn er woest over.

 

In de afgelopen 24 uur hebben onbekenden in het Matenpark een tal van vernielingen aangericht. Zo is er onder meer een prullenbak vernield, een paal uit de grond getrokken en is het grasveld vernield door voertuigen die er hebben lopen crossen. Ook zijn er stoeptegels uit de grond gehaald en liggen nu los.

 

Op sociale media gaan er berichten rond dat het ‘hangjeugd’ zou zijn geweest maar andere spreken dit weer tegen, ook zegt iemand “Al zou het de hangjeugd zijn geweest? Die hebben niks te doen, kunnen ook niks doen door Corona, tja dan is het niet gek dat ze dit soort dingen gaan doen uit verveling”

 

De gemeente is inmiddels op te hoogte gesteld van de vernielingen. Of er door de gemeente aangifte wordt gedaan van vernieling is nog onduidelijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.