Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 juli 2021, 15:53

Scooter in botsing met auto de Lange Amerikaweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

APELDOORN – Op de Lange Amerikaweg in Apeldoorn is vanochtend een scooter in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de scooter en een bijrijder, twee jongemannen, kwamen hierbij hard ten val en zijn door ambulancepersoneel behandeld. De bijrijder is meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Het ongeluk vond plaats vlak bij de McDonald’s. De personenauto kwam van de Kayersdijk en reed richting de Landdrostlaan. De scooterrijder wilde oversteken toen hij werd geschept.

Vanwege de aanrijding werd de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een brandweerman die toevallig passeerde, heeft ter plaatse eerste hulp verleend.

 

De auto had een speciale airbag onder de motorkap, een zogenoemd stootkussen, speciaal voor gevallen waarbij mensen op de motorkap belanden bij een aanrijding. De airbag is hier ook gesprongen, waardoor het letsel van de twee opzittenden van de scooter mee lijkt te vallen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.