Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 juli 2021, 19:35

Fietser zwaargewond naar ziekenhuis na aanrijding op de Wapenrustlaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – Een fietser is dinsdag op de Wapenrustlaan in Apeldoorn geschept door een auto. Het slachtoffer is zwaargewond meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Het slachtoffer is volgens ooggetuigen een tienerjongen. Een traumahelikopter is aangevlogen, maar de jongen is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, net als het letsel dat de fietser opliep. De automobilist is ongedeerd.

 

De klap tussen de auto en de fietser was zo hard, dat niet alleen de voorruit, maar ook het dak van de auto is ingedeukt. De fiets van het slachtoffer is naar verluid een meter of vier door de lucht gevlogen.

 

De auto kwam vanuit het centrum en reed richting de Deventerstraatweg. Op de oversteekplaats aan de Wapenrustlaan gebeuren vaker ongelukken. Een maand geleden werd er ook al een fietser geschept.

 

Het ongeval zorgt voor veel oponthoud op de drukke Wapenrustlaan. De weg is in beide richtingen dicht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.