Redactie 112 0 reactie(s) do 22 juli 2021, 16:48

Fietsster gewond bij aanrijding met auto op kruising in Ugchelen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

UGCHELEN – Op de kruising Otterloseweg met de Hoenderloseweg bij Ugchelen, heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. Hierbij raakte een vrouw gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over het gewonde slachtoffer. Een vrouw was door een auto aangetikt, aldus een omstander. Hierbij raakte zijn gewond.

 

De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna zij met de ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verklaring opgenomen van getuigen en van beide betrokkenen.

 

De Otterloseweg was vanaf Hoenderloo in de richting van Apeldoorn enige tijd volledig afgesloten wat resulteerde in een file.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.