Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 juli 2021, 19:42

Brommerrijder gaat onderuit in bocht aan de Grote Woudhuis in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – Een brommerrijder is zaterdagavond lichtgewond geraakt nadat hij met zijn brommer onderuit ging in een bocht aan de Grote Woudhuis in Apeldoorn. Getuigen die het ongeval zagen gebeuren schoten direct te hulp en belde 112.

 

Rond half zeven kregen de hulpdiensten de melding binnen, twee politiewagens en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer, een jongeman, raakte lichtgewond en werd in de toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld. Behandeling in het ziekenhuis was niet noodzakelijk, hij kon door zijn familie worden opgehaald.

 

De politie heeft een verklaring van de jongeman en van getuigen opgenomen. Waardoor de jongeman de macht over het stuur verloor in de bocht is nog onduidelijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.