Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 augustus 2021, 17:58

Auto met lachgasflessen crasht tegen boom in Apeldoorn, bestuurder zwaargewond

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – Bij een botsing tussen een personenauto en een boom is zondagmiddag 1 augustus een man zwaargewond geraakt. Dat gebeurde volgens 112 Alarmeringen Apeldoorn aan het begin van de Laan van Erica in Apeldoorn, ter hoogte van de Gijsbrechtgaarde. In de auto van de man vonden de hulpdiensten meerdere flessen lachgas.

 

Hoe het eenzijdige ongeval precies gebeurde, is nog onduidelijk. Het lijkt erop dat de bestuurder de controle over het stuur is verloren, waarna de auto tegen de boom botste.

 

De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gegaan: een brandweerwagen, twee ambulances, een traumahelikopter en de politie. De brandweer moest het slachtoffer uit de auto bevrijden. De man is daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig is total loss.

 

In de auto vonden de hulpdiensten meerdere flessen lachgas. Volgens een videocorrespondent ter plaatse zou het om zeker tien flessen gaan. De weg is afgesloten voor sporenonderzoek van de politie. Veel mensen zijn afgekomen op de ravage op de weg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.