Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 augustus 2021, 16:53

Onderzoek bij appartement in Apeldoorn na aantreffen overleden persoon

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – De politie doet al de gehele ochtend onderzoek in een appartement aan de Schimmelpennickstraat in Apeldoorn. Dit nadat er eerder vanochtend een levenloos lichaam werd aangetroffen.

 

De politie zou volgens buurtbewoners tussen 09.00 uur en 10.00 uur de woning hebben betreden waarna zij het stoffelijk overschot aantroffen. De politie startte direct een onderzoek om een misdrijf uit te sluiten. Naast de politie kwamen ook medewerkers van de forensische opsporing en een GGD arts ter plaatse om de doodsoorzaak te onderzoeken.

 

Buurtbewoners vertellen dat zij al weken een vieze lucht roken, sinds twee weken zouden zij ook vliegen hebben gezien op de ramen van het appartement. Een van de bewoners heeft vorige week de woningbouw gebeld waarna vandaag dus de politie de woning betrad.

 

Inmiddels zaten erop de ramen van het appartement talloze vliegen, geschat wordt dat het gaat om honderden vliegen. De leden van de forensische opsporing lopen in witte pakken en maken foto’s in het appartement.

 

Voor het appartement staan meerdere politiewagens, dit trok vanochtend enig wat bekijks van bewoners en van voorbijgangers.

 

Een woordvoerder van de politie laat aan het einde van de ochtend weten dat zij inderdaad onderzoek doen na het aantreffen van een overleden persoon, maar dat er vooralsnog niet wordt uitgegaan van een misdrijf.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.