Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 augustus 2021, 19:37

Camper vliegt in brand tijdens tanken bij tankstation in Ugchelen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

UGCHELEN – Een camperbus is woensdagavond 4 augustus in brand gevlogen tijdens het tanken bij BP tankstation langs de A1 in Ugchelen. De brandweer werd volgens 112 Alarmeringen Apeldoorn om 19:06 uur gestuurd naar De Hucht.

 

De eigenaar van de camper stond te tanken toen ineens de vlammen onder de motorkap vandaan sloegen. Hij bedacht zich geen moment en heeft de bus bij het tankstation vandaan gereden. Hij heeft daarna een brandblusser gepakt en is begonnen met blussen. Alle inzittenden, waaronder een hond, konden op tijd het voertuig verlaten. Bij aankomst van de brandweer was het vuur al geblust door de eigenaar. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd. De camper zal worden afgesleept door een berger.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.