Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 augustus 2021, 16:16

Veel schade na keukenbrand in woning aan de Wulpenlaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

APELDOORN – De brandweer is dinsdagochtend met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Wulpenlaan in Apeldoorn.

 

Rond 08.00 uur gingen de piepers van de brandweerlieden waarna zij zich snelden richting de woning aan de Wulpenlaan. Bij aankomst kwam er vanaf de bovenverdieping al rook uit een dakraam. Twee brandweerlieden gingen met een brandblusser naar boven en wist de brand in de keuken te blussen.

 

Door het snelle optreden van de bewoner en de brandweer is erger voorkomen. De bewoner is flink geschrokken vanwege de brand, maar raakte niet gewond.

 

De brandweer heeft metingen verricht om te kijken of er niet te veel koolmonoxide in de woning hing. Dit bleek niet het geval.

 

De brandweer heeft de bewoner het advies gegeven om ramen en deuren voorlopig open te houden zodat de woning goed kan luchten. De keuken heeft rookschade opgelopen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.