Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 augustus 2021, 16:37

Gewonde bij botsing op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 16:32 uur
APELDOORN – Bij een aanrijding met een bedrijfsbus is eerder vanmiddag de bijrijder van een personenauto gewond geraakt. Het slachtoffer is met een toevallig passerende ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval vond plaats op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de bestuurder van de bedrijfsbus zou het gaan om de bijrijder van de personenauto. De bestuurder van de auto is ook in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde toen de bedrijfsbus vanuit een oprit de weg opreed. Hierbij kwam het voertuig in botsing met een passerende personenauto. Politieagenten namen bij beide bestuurders een blaastest af. Hieruit werd kwam niet naar voren dat een van de bestuurders onder invloed was.

Beide voertuigen zijn fors beschadigd en moesten worden afgesleept. De nasleep van het ongeval had de nodige verkeershinder tot gevolg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.