Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 augustus 2021, 15:39

Auto in de sloot na botsing met trekker in Wilp

Laatst bijgewerkt: maandag 16:31 uur
WILP – Een automobiliste is vanochtend gewond geraakt bij een botsing met een trekker in Wilp. De auto belandde hierbij in de sloot. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Het ongeval gebeurde aan de Voordersteeg. De trekker zag bij het verlaten van het stuk maïsland de auto over het hoofd. Een boom blokkeerde het zicht. Ook de bestuurster had de trekker niet gezien door het hoge gras in de berm. Hierdoor klapte het voertuig op de trekker. Dat meldt de politie. De auto belandde in de sloot en is flink beschadigd.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de vrouw die zodanig gewond raakte dat ze per ambulance is afgevoerd. De weg is tijdelijk afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.