Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 augustus 2021, 4:54

Fietser ernstig gewond na valpartij op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 16:30 uur
APELDOORN – Ter hoogte van de spoortunnel op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn heeft afgelopen nacht een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde rond 1.50 uur nadat een groepje jongeren op de fiets vanaf het centrum in de richting van de Europaweg reden. Eén van hen kwam door nog onbekende oorzaak hard ten val en raakte daarbij ernstig gewond. Twee ambulances, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer. Nadat deze was gestabiliseerd vertrok de ambulance met spoed naar de toerit van de A50 bij Apeldoorn Noord. Hier landde een traumahelikopter langs de snelweg in de berm om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Vanwege de landing van de traumahelikopter en om de hulpverleners genoeg werkruimte te geven, werd de toerit naar de A50 richting Zwolle enige tijd afgesloten.

Na zo’n 20 minuten vertrok de traumahelikopter en de ambulance. Het slachtoffer werd met spoed in kritieke toestand overgebracht naar het Isala Ziekenhuis in Zwolle. De MMT-arts die per traumahelikopter was ingevlogen is bij de ambulance in gestapt om het ambulancepersoneel te kunnen blijven ondersteunen tot aan het ziekenhuis.

De politie heeft van getuigen en omstanders een verklaring opgenomen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.