Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 augustus 2021, 16:22

Jongetje op fiets aangereden door pakketbezorger op Vogelplein in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 16:30 uur
APELDOORN – Een jongetje op een BMX-fiets is dinsdagmiddag op het Vogelplein in Apeldoorn Zuid aangereden door de bus van een pakketbezorger. Het jongetje raakte hierbij lichtgewond.

Het ongeval vond rond 13.40 uur plaats nadat de bestuurder van de bestelbus achteruit reed en daarbij het jongetje op zijn fiets over het hoofd zag. Het jongetje gilde het volgens getuigen uit. De ouders van het jongetje wonen vlakbij en waren er dan ook heel snel bij. Omstanders en getuigen die het zagen gebeuren schoten ook direct te hulp en belde 112. Vier politievoertuigen en een ambulance waren snel ter plaatse. Een verpleegkundige van de ambulancedienst heeft het jongetje ter plaatse onderzocht en behandeld. Hij liep onder andere verwondingen op aan zijn gezicht.

De bestuurder van de bus was ook erg geschrokken, hij heeft bij de politie een verklaring afgelegd. Getuigen vertelde dat de man totaal niet hard achteruitreed, desondanks zat de fiets van het jongetje toch behoorlijk vast onder de achterzijde van de bus.

Het ongeval gebeurde in een kinderrijke buurt waar dan ook veel kinderen buiten spelen, zoals vandaag.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.