Logo 112Apeldoorn

LDG Fotografie
Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 augustus 2021, 17:21

Scooterrijder gewond bij aanrijding in Loenen

Laatst bijgewerkt: maandag 16:29 uur
LOENEN – Een scooterrijder botste vanmiddag achterop een auto op de Eerbeekseweg in Loenen. De bestuurder van het rijwiel is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is bepaald niet de eerste keer dat het misgaat op deze weg. Buurtbewoner Hennie Verkerk spreekt er schande van.

Tot een drama leidde het ongeluk vandaag even na 14.30 uur niet. De auto raakte weliswaar flink beschadigd, maar de bestuurder daarvan kwam met de schrik vrij. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De politie neemt verklaringen op van getuigen.

Volgens buurtbewoner Hennie Verkerk, die tegenover de plaats van het ongeval woont, gebeuren er regelmatig ongelukken op de Eerbeekseweg. ,,Het valt op dat er ook steeds vaker een ambulance bij moet komen.” Drie keer kreeg hij al een auto tegen zijn gevel aan.

,,Ik heb de provincie een paar maanden geleden nog gebeld over de weg. Het is schandalig: er zitten veel gaten en verzakkingen in de weg waardoor fietsers en gemotoriseerd verkeer in de problemen komen. Vrachtwagens rijden de weg steeds weer kapot. Ook is er een laad- en losplek voor vrachtwagens die naast het fietspad ligt. Een chauffeur kan het verkeer niet goed zien vanaf die positie. Ik hou mijn hart vast voor het schoolverkeer dat weer gaat komen.”

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.