Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) ma 23 augustus 2021, 3:51

Bewoonster en huisdieren gered bij woningbrand aan de Mauvestraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 16:28 uur
APELDOORN – De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag 23 augustus, rond 03.30 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Mauvestraat in Apeldoorn.

Bij aankomst van het eerste blusvoertuig bleek er een felle brand te zijn uitgebroken in een appartement op de 4e etage van een flat. Een vrouw kwam opgesloten te zitten op een balkon aan de achterzijde van de woning. Ze kon door de brandweer worden bevrijd.

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer schaalde op naar ‘Middelbrand’ waardoor een tweede blusvoertuig ter plaatse kwam. Door de inzet van de brandweerlieden konden naast de vrouw ook vier hamsters en twee kittens uit het appartement gered worden.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de brand kon ontstaan is onduidelijk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.