Redactie — 1125 reactie(s) — do 28 oktober 2021, 3:20

Persoon overleden bij schietpartij aan de Kervelstraat in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een schietpartij aan de Kervelstraat in Apeldoorn, is in de nacht van woensdag op donderdag een dode gevallen. Volgens de politie gaat het om de bewoner van de woning waar de schietpartij voor plaats vond.

Omstreeks 0.50 uur kreeg de politie een verontrustende 112 melding binnen dat er een schietpartij had plaatsgevonden aan de Kervelstraat in Apeldoorn, meerdere politiewagens, ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam, werden opgeroepen. Bij aankomst van de politie bleek het slachtoffer in de woning te liggen. De man was zwaargewond, agenten boden eerste hulp waarna het ambulancepersoneel en de MMT- Arts de hulpverlening overnamen. De man overleed niet veel later, ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten, alsnog aan zijn verwondingen. De traumahelikopter landde in het Mheenpark en trok ondanks de latere uren, nog redelijk wat bekijks van omwonenden die wakker werden van de laagvliegende helikopter.

De politie stelde direct bij aankomst 8 kogelhulzen veilig. Deze lagen voor de woning op straat. De omgeving werd ruim afgezet met linten, zodat de politie zo goed mogelijk onderzoek kon doen. De technische recherchere en de forensische opsporing kwamen ter plaatse om het onderzoek te doen. Omdat het onderzoek nog de gehele nacht en loop van de ochtend zou gaan plaatsvinden, is er een zogenaamde PD – Unit geplaatst.

Buurtbewoners geven aan dat zij meerdere knallen hoorden en niet veel later iemand hoorde wegrennen, sommige bewoners dachten eerst dat het vuurwerk was, totdat de gehele straat gevuld was met hulpdiensten. Volgens de buurtbewoners, zou het gaan om een afrekening, vermoedelijk in het criminele circuit. Officier van Dienst Henk Slagter kan daar ter plaatse nog niets overzeggen, evenals om hoeveel daders het gaat.

Volgens Slagter is er nog niemand aangehouden. De politie zocht in de omgeving nog naar vermoedelijke daders maar deze werden niet meer aangetroffen. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem (0800-7000).

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dik trom
dik trom (@guest_28)
Offline
1 maand geleden

welkom in de wijk zevenhuizen.
dit soort dingen is heel normaal in de wijk zevenhuizen.

Tess
Tess (@guest_31)
Offline
Antwoord aan  dik trom
1 maand geleden

hehehe niet welkom maar wens iets toe aan de familie of zo ombeschoft kind

dik trom
dik trom (@guest_36)
Offline
Antwoord aan  Tess
1 maand geleden

jij woont blijkbaar niet in de wijk zevenhuizen.
dan had je wel geweten dat dit een ghetto wijk van apeldoorn is.

Tess
Tess (@guest_30)
Offline
1 maand geleden

ik vind het erg dat die persoon is overleden.Als ik een dochter was van die persoon dan zou ik echt als de malle huilen.Ik wens de familie heel veel beterschap en sterkte

Groetjes van Tess

Dennis
Dennis (@guest_32)
Offline
1 maand geleden

En dat 5 minuten lopen van de schietvereniging, dat zal ze wel weer in slecht daglicht zetten

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons