Logo 112Apeldoorn

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 15 januari 2022, 20:21

Politie Apeldoorn maakt jacht op gestolen auto, bestuurder gaat er te voet vandoor

Laatst bijgewerkt: zaterdag 23:01 uur
APELDOORN – De politie heeft zaterdag in Apeldoorn enige tijd jacht gemaakt op een man in een gestolen auto. Bij de achtervolging reed de man op hoge snelheid door de stad om aan zijn achtervolgers te ontsnappen.

De achtervolging startte nadat de bestuurder een stopteken negeerde. De achtervolging leverde echter te veel gevaar op voor de omgeving in 30-kilometerzones door de wijk Hoge Dries en de Metaalbuurt, waarop de politie besloot de achtervolging te beëindigen. Uiteindelijk is de auto gevonden in een doodlopend stuk op De Zeis in Apeldoorn. Van de bestuurder was op dat moment geen spoor meer te bekennen, zegt een videocorrespondent.

Een berger heeft het voertuig opgehaald en meegenomen. De politie zoekt in de buurt met meerdere eenheden en een hond naar de man die achter het stuur van de auto zat. Het zou gaan om een blanke man, die er volgens getuigen te voet vandoor is gegaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.