Redactie misdaad 0 reactie(s) za 06 november 2021, 15:24

Politie zoekt met magneten in vijver bij woning waar vorige week Michel Zuman werd neergeschoten

Laatst bijgewerkt: zaterdag 15:24 uur
APELDOORN – De politie zoekt zaterdag met magneten in een vijver aan de Kervelstraat in Apeldoorn. De vijver is niet ver van de woning waar vorige week de 41-jarige Michel Zuman werd neergeschoten.

Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen is volgens onze verslaggever ter plaatse gekomen. De vijver ligt op de vermoedelijke vluchtroute van de dader, die ook in het programma Opsporing Verzocht aan bod kwam. De politie wil niets zeggen over de zoektocht in de vijver en kan niet bevestigen dat het een verband heeft met de moord op Zuman.

In die moordzaak is het nog niet duidelijk of er sprake is van één of meerdere daders. Duidelijk is wel dat een donker geklede man na de schietpartij op de vlucht sloeg richting de Deventerstraat. De vijver waarin gezocht wordt ligt tussen de Kervelstraat en de Deventerstraat. Daar is hij vermoedelijk in een auto gestapt, die ter hoogte van de bushalte klaarstond.

“Het is onduidelijk of hij zelf heeft gereden of dat iemand hem heeft opgewacht achter het stuur.”

Vergissing
Zuman kwam vorige week om bij een schietpartij in Apeldoorn. De politie houdt er rekening mee dat hij mogelijk slachtoffer is geworden van een vergismoord, zo bleek uit het tv-programma Opsporing Verzocht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.