Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 09 december 2022, 16:33

Politiewagen betrokken bij ongeval op de Deventerstraat in Apeldoorn

APELDOORN – Een politiewagen is vrijdagmiddag beschadigd geraakt bij een ongeluk op de Deventerstraat in Apeldoorn. Niemand raakte bij het ongeluk gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de Deventerstraat ter hoogte van de Weidestraat. Een automobiliste reed met haar witte Fiat vanaf de Parallelweg de Deventerstraat op maar zag daarbij de politiewagen over het hoofd met een botsing tot gevolg. De vrouw botste met haar Fiat tegen de zijkant van de politiewagen. Beide voertuigen liepen forse schade op. De vrouw en de twee agenten raakten niet gewond. Agenten van een ander basisteam kwamen ter plaatse om verklaringen op te nemen en hebben van beide bestuurders een blaastest afgenomen.

Zowel de Fiat als de politiewagen moesten door een berger worden weggesleept. Het verkeer op de Deventerstraat liep vanwege de aanrijding forse verkeershinder op.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.