Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 15 november 2021, 15:45

Politiewagen en personenauto met elkaar in botsing op kruising in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 15:59 uur
APELDOORN – Op de kruising Europaweg met de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een politiewagen en een personenauto. Niemand raakte gewond.

De politieauto reed op de kruising toen een automobiliste linksaf sloeg vanaf de Koning Stadhouderlaan, naar de Europaweg. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd. In de politieauto zaten meerdere agenten, geen van hen zijn gewond geraakt. De bestuurster van de blauwe auto, werd door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk werd een groot deel van de kruising afgesloten. Meerdere automobilisten negeerden de afzetting, een van hen kreeg daarvoor een proces-verbaal. De verkeersongevallen analyse van de politie komt ter plaatse voor sporenonderzoek.

Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.