Redactie ongeval 0 reactie(s) za 11 maart 2023, 11:35

Postbode gewond na botsing met auto in Apeldoorn

APELDOORN – Een postbode is zaterdagochtend gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een afslaande automobilist op de Zutphensestraat in Apeldoorn.

Rond 10.30 ging het mis op de Zutphensestraat ter hoogte van de Henriette van Eyklaan. Een automobilist die vanaf de Henriette van Eyklaan kwam en links afsloeg de Zutphensestraat op, hoorde een klap. Toen hij ging kijken zag hij dat er een fietser tijdens het afslaan tegen de zijkant van de auto was gebotst. De fietser, een postbode van PostNL raakte bij het ongeluk gewond.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij liep verwondingen op aan zijn schouder en moest daarvoor naar het ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen en van getuigen.

De postbode kan zijn bezorgtijden vandaag niet afmaken. Het kan dus zijn dat sommige mensen geen post krijgen vandaag.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

10:29:16 11-03-23 Aanrijding letsel Henriette van Eyklaan Zutphensestraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.